Lanserar Sparkling Tea Lemongrass & Mint
18 Mar 2021
Drycken utgörs av te, en råvara som ger både strävhet, friskhet och tanniner. Smaken erbjuder en arom av citrongräs, te från Darjeeling i Indien, limeblomster, citron, aprikos och avrundas med en upplyftande ton av färsk mynta. Drycken passar matentusiasten som söker ett nytt alternativ till brunchen, middagen, eller vårens alla trevligheter utan att behöva kompromissa med smakupplevelsen.
Serveras när det är 6–8 grader.
– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat- och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.
Sparkling Tea Lemongrass & Mint
Alkoholhalt: 0%
Smak: Låg sötma, hög fyllighet samt hög fruktsyra
Passar till: Asiatiskt med låg- till medium hetta, sallader,
fisk- och fågel eller som sällskapsdryck.
Serveringsförslag: 6–8 grader i vitvinsglas
Land: Produceras i Sverige
Sparkling Tea Lemongrass & Mint släpps på Systembolaget 1 mars men finns redan nu hos några av Lazy Estates restaurangkunder.
18 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen