Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kollegor möts i Årets Kock-semifinal

 
Robert Hedman och Fredrik Persson från Görvälns Slott i JärfällaGörvälns Slott och systerföretaget Hufvudsta Gård Mat & Möten anmälde fyra kockar till Årets Kock, samtliga gick till semifinal. Senast i raden är souschefen på Görvälns Slott, Fredrik Persson.

"Väldigt kul för både killarna själva och företagen med framgångarna i Årets Kock samt de utmärkelser vi har erhållit under hösten, det stärker givetvis vår varumärke samt stoltheten bland de anställda. Att alla fyra gick vidare är helt fantastiskt, nu håller vi tummarna för någon finalplats", säger Johan Eklund, Marknadschef och delägare i Görvälns Slott AB och Hufvudsta Gård Mat & Möten.

Fredrik Persson, 31 år, arbetar som souschef på Görvälns Slott i Järfälla sedan i somras. Han har tidaigare haft anställningar på bland annat NoBu Park Lane samt Asia de Cuba på St.martins Lane Hotel i London, den enstjärniga krogen Kommendanten i Köpenhamn, kökschef på Villa Tottebo i Åre samt senast kock på F12.

Fredrik gick vidare med maträtten: Kryddstekt kaninrygg från Vreta gård, kaninkorv smaksatt med lardo och salvia.

Även Robert Hedman, kökschef på Görvälns Slott och Patrik Jonsson och Anders Dahl från systeranläggningen Hufvudsta Gård Mat & Möten gick vidare till Semifinalen i Uppsala.