Halloweendrinkar av bartender Jimmie Hulth
29 Okt 2022
Spooky Highball
Ingredienser:
4 cl Bacardi Carta Blanca
2 cl Limejuice
2 cl Persika Syrup
10 cl Ginger Ale
Addera is
Gör så här:
Mixa alla ingredienserna i ett highball, toppa med Ginger Ale.Garnera med ett körsbär och en apelsinskiva.
Blood Moon
Ingredienser:
4 cl Bacardi Limon
2 cl Citronjuice
2 cl Grenadine Syrup
6 cl Apelsinjuice
Addera is
Gör så här:
Mixa alla ingredienserna i ett highball.
Mixa alla ingredienserna i ett highball, toppa med Ginger Ale.Garnera med ett körsbär och en apelsinskiva.
Blood Moon
Ingredienser:
4 cl Bacardi Limon
2 cl Citronjuice
2 cl Grenadine Syrup
6 cl Apelsinjuice
Addera is
Gör så här:
Mixa alla ingredienserna i ett highball.
Garnera med en apelsinskiva.
Graveyard Martini
2 cl Bacardi Carta Blanca
2 cl Creme De Menthe
4 cl Klar äppeljuice eller äppelmust
Gör så här:
Rör alla ingredienser tills drinken är iskall.
Sila upp drinken i ett cocktailglas.
2 cl Creme De Menthe
4 cl Klar äppeljuice eller äppelmust
Gör så här:
Rör alla ingredienser tills drinken är iskall.
Sila upp drinken i ett cocktailglas.
Garnera med äppelskiva
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Bacardi
29 Okt 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok