Besöksrekord på Fastfood & Café/Restaurangexpo
12 Sep 2013
- Vi slog ett präktigt besöksrekord med 5039 besökare på två dagar, det är en ökning med 31 procent sedan premiären 2011 då vi hade 3859 besökare, meddelar Magdalena Ranagården som är Exhibiton manager på Easy Fairs.
Mässan arrangerades under två dagar, 10-11/9 på Svenska Mässan i Göteborg.
- Vi hade 146 glada och nöjda utställare på plats och många har redan bokat att vara med i Malmö i januari, Göteborg 2015 och Stockholm 2015.
Redan under mässans första timmar samlades stora delar av branschen på mässgolvet. Här kunde de se framtidens trender och höstens hetaste nyheter.
Från mässans seminariescener hölls föredrag av bland annat McDonalds HR-direktör Lotta Björk, Wayne Edwards från Thefoodpeople England och Lennart Wallander, Trendspanare från Food & Friends.
Marcus Jernmarks flög in från Aquavit i New York där han är Executive Chef och Partner. Han berättade om de senaste trenderna från New York.
Under dag två kunde besökarna få reda på mer om Revenue Management av Pontus Frithiof, Hur man lyckas i Servicehandeln med Ghassan Ghaziri, Storytelling med Erik Nissen Johansen och Senaste trenderna inom café och konditori med Årets Konditor 2012, Cecilia Andersson.
Av: Annika Rådlund Foto: Annika Rådlund
12 Sep 2013
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok