Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Besöksrekord på Fastfood & Café/Restaurangexpo

 
Marianne Häggstam från Lantmännen Unibake bjöd på smakprov av Glöggcheescake och Kärleksmums i deras monter. Marianne Häggstam från Lantmännen Unibake bjöd på smakprov av Glöggcheescake och Kärleksmums i deras monter.

- Vi slog ett präktigt besöksrekord med 5039 besökare på två dagar, det är en ökning med 31 procent sedan premiären 2011 då vi hade 3859 besökare, meddelar Magdalena Ranagården som är Exhibiton manager på Easy Fairs.

Mässan arrangerades under två dagar, 10-11/9 på Svenska Mässan i Göteborg.
- Vi hade 146 glada och nöjda utställare på plats och många har redan bokat att vara med i Malmö i januari, Göteborg 2015 och Stockholm 2015.
Redan under mässans första timmar samlades stora delar av branschen på mässgolvet. Här kunde de se framtidens trender och höstens hetaste nyheter.

Erika Nilsson och Maria Barmö hade kycklingkjolar på i Euro Poltrys monter,  där de presenterade kyckling i olika former. Erika Nilsson och Maria Barmö hade kycklingkjolar på i Euro Poltrys monter, där de presenterade kyckling i olika former.

Från mässans seminariescener hölls föredrag av bland annat McDonalds HR-direktör Lotta Björk, Wayne Edwards från Thefoodpeople England och Lennart Wallander, Trendspanare från Food & Friends.
Marcus Jernmarks flög in från Aquavit i New York där han är Executive Chef och Partner. Han berättade om de senaste trenderna från New York.
Under dag två kunde besökarna få reda på mer om Revenue Management av Pontus Frithiof, Hur man lyckas i Servicehandeln med Ghassan Ghaziri, Storytelling med Erik Nissen Johansen och Senaste trenderna inom café och konditori med Årets Konditor 2012, Cecilia Andersson.

Av: Annika Rådlund Foto: Annika Rådlund