Caliente Best New Organic Drink 2015
4 Dec 2015
Caliente är en svensktillverkad ekologisk juicedryck med chilihetta. Under mässan Natural Products Scandinavia, som ägde rum mellan den 1 – 2 november 2015 i Malmö, utsågs Caliente till Best New Organic Drink 2015.
Lime/Ingefära/Chili har en frisk syra, påfallande hetta och toner av gula äpplen, rabarber och lime
Ingredienser: Vatten, 15% ekologisk fruktjuice från koncentrat (druva, lime), ekologiskt råsocker, naturliga aromer (inkl ingefära & chili), havssalt.
Tranbär/Granatäpple/Chili har en framträdande hetta, balanserad syra och kryddig karaktär med toner av röda bär, hallonsaft och sylt.
Ingredienser Vatten, 15% ekologisk fruktjuice från koncentrat (druva, citron, granatäpple, tranbär & svart morot), ekologiskt råsocker, naturliga aromer (inkl chili), havssalt.
Fördelar med chili:
Chilihettan sätter bland annat igång frisättningen av endorfiner, vilket ger en skön känsla av välbefinnande och en naturlig kick. Chili är också bra för ämnesomsättningen och förbränning, hjärt- och kärlsjukdomar, lungor och luftvägar.
Distributionen sköts av den gröna grossisten Dagsmeja.
http://www.naturalproductsscandinavia.com/home-sweden
4 Dec 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok