Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Världens största O’Learys har öppnat i Mall of Scandinavia

 
Mall of Scandinavia i Arenastaden, Solna blir platsen för världens största O’Learys som öppnade igår. De 6 000 kvadratmetrarna med mat och eventytor står nu redo.  

På ömse sidor av den stora entrén till Mall of Scandinavia återfinns världens största O’Learys Event Center. Restaurangen är på två plan och har en uteservering som breder ut sig på entréplan mot Friends Arena.

– Vi ser O’Learys både som den självklara mötesplatsen för arenabesökarna och för dem som behöver en stunds avkoppling i shoppingen. Dessutom har vi kompletta erbjudanden för dem som vill konferera, ha en helkväll med vännerna eller bjuda in till barnkalas, säger Per Westin, driftchef för O’Learys Event Center Mall of Scandinavia.

Menyn erbjuder klassiska O’Learys-rätter samt en Las Vegas-inspirerad buffé med bageri, pizza, asiatisk mat, crêperie och rotisserie där kockar trancherar köttet vid beställning. 67 ölkranar och 1,6 km slang för fatölsanläggningar möjliggör ett brett utbud av öl. De tre konferenslokalerna är alla utrustade med modern teknik. I anslutning till Harvard Hall, den största konferens- och eventytan för upp till 150 personer, finns en scen.

På över 250 TV-skärmar ser gästerna högklassig sport; alltifrån fäktning till fotboll. I Event Center delen finns den senaste tekniken med bland annat interaktiv bowling och biljard, minigolf i sportens värld, urban laser tag och gamingytor med shuffleboard, dart samt simulatorer.

– Med O’Learys Mall of Scandinavia flyttar vi fram positionerna ännu mer för vårt koncept och som en destination för maxad Eatertainment, säger Wilhelm Vintilescu, VD O’Learys Trademark. Det här är ett nöjespalats där våra fans upplever något utöver det vanliga och ändå känner sig hemma på ”sitt” O’Learys. Läget är fantastiskt och våra kompetenta franchisetagare kommer se till att detta blir en succé där alla känner sig välkomna.

Världens största O’Learys i Mall of Scandinavia. Världens största O’Learys i Mall of Scandinavia. Foto: Annika Rådlund

O’Learys Event Center i Mall of Scandinavia:

  • Över 250 TV-skärmar visar sport

  • Total längd på bardiskar möjliggör 22 000 shotglas på rad

  • 18 bowlingbanor

  • Alla golvplattor på rad motsvarar en sträcka på över 6 mil

  • Toaletterna har totalt 250 kvadratmeter golvyta




O’Learys - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Abu Dhabi, Singapore, Kina och Vietnam.
www.olearys.se
www.olearys.se/mallofscandinavia

Taggar

Nyheter