Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic Sea Winery auktionerar ut ekfat skapade av konstnärer till förmån för Östersjön

 

Nordic Sea Winery i Simrishamn har låtit några verksamma konstnärer på Österlen ge sitt artistiska uttryck och sin personliga tolkning av varsitt ekfat, som alla tidigare lagrat ett vin producerat på Nordic Sea Winery. Dessa  varierande konstverk står i utställningen och visas dagligen för besökare på vineriet i Simrishamn. De smyckar och förlänger ”livet” av ett ekfat. Nu ska dessa auktioneras ut.


Auktionen är öppen digitalt i samarbete med Skånes Auktionsverk. Vinsten kommer att delas mellan konstnären och projekt för främjande av havsmiljön i Östersjön genom Marint Centrum i Simrishamn.  



KONSTNÄRER I NORDIC SEA WINERYS KONSTEVENT 2015


Ann-Margrete Clarén - ”Carpe Diem”
Torsten Erasmie - ”Vinodlingen”
Bo Olsson - ”Balance au vin”
Jurgen af Rolén - ”Vindansarna”
Maj Ström - ”Patch”
Echi Åberg - ”In Vino Veritas”
Karin S. Holm - ”Vinskördens dag – Vinskördens natt”
Anders Vardam - ”Vinets avtryck i Konsten”
Margareta Forslund - ”Redpixelpower”
Karin Anker - ”Dionysosreglernas”




Nordic Sea Winery auktionerar ut ekfat skapade av konstnärer till förmån för Östersjön. Nordic Sea Winery auktionerar ut ekfat skapade av konstnärer till förmån för Östersjön.


Budgivningen är öppen mellan den 23/6 och den 21/7.Start för auktionen sker under eftermiddagen tisdagen den 23 juni.
På tisdagarna mellan den 30/6 och 21/7 har Nordic Sea Winery "Vin & Vernissage", temaeftermiddagar med möjlighet att lära känna konstnärerna och deras konst lite närmare.  


OM NORDIC SEA WINERY


Nordic Sea Winery är en av Europas mest moderna vinanläggningar och ensamt i dess slag i Sverige. På Nordic Sea Winery produceras bland annat Mauro, Il Conte, Raccolto, Umbala och Zumbali. Druvorna till vinet plockas runt om i världen och jäser på satellitvinerier för att sedan skeppas till Nordic Sea Winery där vinerna förädlas, lagras och buteljeras innan de tappas på flaska eller box. Sedan 2014 har vineriet öppet för allmänheten med möjlighet att följa vinproduktionen från druva till färdigt vin.



Taggar

Produktnyheter