Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Elite Hotels är först av världens hotellkedjor att använda Spotify Business

 


Elite Hotels vill skapa en ännu bättre gästupplevelse och tillsammans med Soundtrack Your Brand,  leverantör av Spotify Business, tas nu ett helhetsgrepp för kedjans alla hotell. Med en integrerad musiklösning säkrar Sveriges främsta privatägda hotellkedja att gästerna möts av rätt musik, på rätt plats, vid rätt tidpunkt.

Elite Hotel hoppas att gästupplevelsen  stärks och man säkerställer också att musikanvändandet sker på ett korrekt sätt.

Satsningen innebär att Elite Hotels blir den första hotellkedja i världen använder Spotify Business för att sprida musik på alla sina hotell. Tillsammans med Soundtrack Your Brand, som hjälper företag inom främst handels- och hotellsektorn, skall musikens förmåga att förstärka varumärken och upplevelsen tas tillvara.

– Elite Hotels har alltid gästen i fokus och vår strävan är att ge våra gäster en totalupplevelse som de gärna och ofta återvänder till. Musik är en viktig komponent för att skapa denna upplevelse och med Soundtrack Your Brands expertis kommer vi kunna ge våra gäster det där lilla extra, säger Bicky Chakraborty VD, grundare och ägare av Elite Hotels of Sweden.

Elite Hotels är först ut av världens hotellkedjor att använda Spotify Business Elite Hotels skapar en helhetslösning med musik på alla sina hotell.

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja och har i dag 31 hotell på 21 orter i Sverige – från Malmö i söder till Kiruna i norr. VD, grundare och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels of Sweden sysselsätter cirka 4000 medarbetare. Koncernen omsätter över 2 miljarder kronor årligen och inkluderar utöver hotellverksamheten även gastropubkedjan The Bishops Arms med 40 enheter. Mer information om Elite Hotels finns på www.elite.se

Soundtrack Your Brand är en musikstreamingtjänst för företag som, med hjälp av Spotify, ger stora och små företag åtkomst till musikens förmåga att stärka varumärken. Med sin flexibla tjänst Spotify Business erbjuder Soundtrack Your Brand en komplett musiklösning för företagskunder, passande allt från stora kedjor till lokala butiker. Genom att kombinera innehåll, planering och marknadsföring, uppbackad av Spotifys katalog med över 20 miljoner låtar, och en enkel betalningsmodell som förenklar arbetet med musikrättigheter, är Soundtrack Your Brands tjänst Spotify Business det bekymmerslösa sättet att skapa värde genom att koppla samman varumärken och fans. www.soundtrackyourbrand.com


Taggar

Nyheter