Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tre grillnyheter från Spicemaster

 
Spicemaster, specialist på ekologiska kryddor, ger sig in i grillmixsortimentet med tre kryddmixer - Grill Italia, Master BBQ och Master Grill. Det som är unikt är faktiskt inte att kryddblandningarna innehåller uteslutande ekologiskt odlade kryddor. Det hoppas vi att snart alla kryddmixer gör.

Det högst ovanliga är att dessa kryddmixer innehåller endast det som varje kryddmix borde innehålla – nämligen 100% kryddor – och inget annat än kryddor. Varför betala dyrt för billiga råvaror som t ex industriprocessat salt och socker (bara dessa två kan tillsammans utgöra upp till en tredjedel av traditionella grillmixers innehåll). Vem vill ha sina grillrätter pudrade med potatisstärkelse, ospecificerade aromer och grönsaksextrakt, maltodextrin, citronsyra, klumpförebyggande medel (E551 = kiseldioxid) eller t ex jästextrakt. I Spicemasters värld är det kryddorna, och den smak de är tänkta att skapa, som är slutmålet. Ju bättre kryddorna har odlats och ju varsammare de har hanterats, desto mer finns kvar av ursprunget.

Spicemix lanserar tre ekologiska grillmixer som är fria från salt. Spicemix lanserar tre ekologiska grillmixer som är fria från salt.

Grillmix Italia: Rosmarin, timjan, oregano, svartpeppar, vitlök.
Till grönsaker och ljust kött, som fläsk eller kyckling.

Master Grill: Koriander, rosmarin, oregano, timjan, svartpeppar, fänkål, senap, röd chili.
Ger grillningen lite extra sting. Passar till kött som till fisk. Krydda köttet precis före tillagning.

Master BBQ: Koriander, rosmarin, salvia, fänkål, lök, vitlök, gul senap, svartpeppar, röd chili.
Ger grillningen ny spännande smak. Lika god till kött, fisk eller fågel. Krydda köttet före tillagning.

Spicemaster marknadsförs av Gourmeco. Under varumärket Spicemaster erbjuder de kryddor, kryddmixer och vanilj. De produceras uteslutande av odlare som arbetar i enlighet med de regler och direktiv som styr ekologiskt jordbruk och ekologiska produkter. Spicemaster kryddor revideras årligen under kontrollorganet SMAK, för certifiering av ekologiska produkter. 

www.spicemaster.se

Taggar

Produktnyheter