Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Arla lanserar två nya hamburgerostar

 
Inför grillsäsongen lanserar Arla två nya hamburgerostar – Castello Burger Blue och Castello Burger Cheddar. I samband med lanseringen samarbetar Arla med stjärnkocken Christian Hellberg från Griffin’s Steakhouse som har skapat moderna tolkningar av hamburgare inspirerade av världens olika smaker och kök. 

Under de senaste åren har hamburgertrenden vuxit sig stark i Sverige. Hamburgaren har etablerat sig som ett populärt alternativ på restaurangmenyerna och det myllrar av nya nischade hamburgerhak.

Castello Burger Blue är en skivad blåmögelost med en nötig karaktär som passar utmärkt när du vill göra en extra god och smakrik hamburgare hemma. Den andra osten, Castello Burger Cheddar, är en skivad, smakrik engelsk cheddarost som är lagrad i minst fem månader. Båda ostarna smälter fint på vilken burgare som helst. Grillmästaren Christian Hellberg har tagit fram inspirerande hamburgerrecept och tips kring bearbetning och tillagning av de nya produkterna.

- Jag har skapat moderna tolkningar av den klassiska burgaren och inspirerande alternativ på smidiga grillrecept med ost. Hamburgarna är inspirerade av smaker från världens olika kök där osten är det centrala.

Inför grillsäsongen lanserar Arla två nya hamburgerostar och i samband med lanseringen samarbetar Arla med kocken Christian Hellberg från Griffin’s Steakhouse. Inför grillsäsongen lanserar Arla två nya hamburgerostar och i samband med lanseringen samarbetar Arla med kocken Christian Hellberg från Griffin’s Steakhouse.

 

www.arla.se

Taggar

Produktnyheter