Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Dubbla vinster för At Six i AHEAD Awards

 
Dubbla vinster för At Six i AHEAD AwardsAt Six vann i kategorierna Guestroom och Urban Hotel - Conversion.  I måndags avgjordes den Europeiska prisutdelningen i AHEAD Awards i London. Det nya konst- och designhotellet At Six i Stockholm var nominerad i fem kategorier och hämtade hem näst flest priser av alla nominerade. Kriterierna spänner över helhetsupplevelse till design och At Six vann i kategorierna Guestroom och Urban Hotel - Conversion.

At Six öppnade 23 mars i år vid Brunkebergstorg i Stockholm och det är andra gången At Six vinner framstående design- och hotellpriser under 2017. Tidigare har de tilldelats pris för sin restaurang Dining Room och även hotellet som helhet. Universal Design Studio har under två års tid arbetat nära hotellet och konstkuratorn Sune Nordgren för att skapa en plats som står ut och erbjuder en exklusiv känsla. Här möter bland annat signaturverk av Jaume Plensa ikoniska möbler i en ny tappning med ambitionen att definiera en samtida internationell lyxupplevelse.

–Det känns riktigt häftigt att jobba med så begåvade människor och att skapa den här nya internationella platsen i Stockholm som är genomtänkt i alla detaljer, i hela upplevelsen och i varje designaspekt. Att också våra mat- och dryckeskoncept kompletterar designen och bildar en helhet som får våra gäster att komma tillbaka gör mig väldigt glad, säger Jennie Håkanson, Managing Director på At Six.

AHEAD Awards är en global design- och hotelltävling som omfattar fyra årliga regionala deltävlingar och kulminerar i en global biennal som löper över en tvåårsperiod. Här premieras de mest väldesignade och nyskapande hotellupplevelserna från hela världen av arkitekt-, design-, och hotelleliten. 

FAKTA OM AT SIX
At Six är ett samtida lyxhotell designat av Universal Design Studio med konst utvald av Sune Nordgren. At Six har 343 rum och sviter inklusive en presidentsvit med namnet Masterpiece Suite. I huset hittas även tre barer - vinbaren Blanche & Hierta, slow-listening baren Hosoi och At Six Cocktailbar - samt den stora internationell restaurangen Dining Room. Det finns även gym, wellness och 2000m2 flexibel event- och mötesyta. At Six drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. grannhotellet Hobo, The Thief, Copperhill, Yasuragi och Skt Petri. At Six är medlem i Preferred Resorts & Hotels’ LVX Collection.

FAKTA OM URBAN ESCAPE STOCKHOLM
At Six är en del av Urban Escape Stockholm som växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Fem fastigheter, fyra gator och två torg med kontor, hotell, handel, restauranger, mötesplatser och servicetjänster, i regi av AMF Fastigheter
.Av: Annika Rådlund Källa och foto: At Six

Läs även:
Nytt takhäng invigs i Stockholm
Nu öppnar Urban Escape - Stockholms nya hotell- och nöjescentrum
Frida Ronge blir kökschef på At Six
Idag invigdes Brunkebergs torg