Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Nytt boutiquhotell intill Slussen i Stockholm

Nytt boutiquhotell intill Slussen i Stockholm

"Med sina 48 skräddarsydda hotellrum är det så långt borta från standardisering som det bara går"

Clarion Hotel vann pris för bästa gästupplevelse

"Det är ett stort erkännande för samtliga anställda inom kedjan"

Öppnar restaurang i NCC:s nya huvudkontor i Järva krog

"Möjligheten att bygga ett koncept som tydligt fokuserar och lyfter fram hållbarhet känns viktig"

Så ska Gammelstadens Fabriker utvecklas

300 nya bostäder och 3 500 arbetplatser.

Stockholmskrogen Boqueria öppnar en filial i Åre

”Maten kan beskrivas som inkluderande och enkel gastronomi med hjärta och känsla från Spanien men tolkad av oss genom ett jämtländskt filter"

Valio lanserar laktosfri yoghurt utan socker

Och kvarg i ny nordisk smak 

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.