Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

När började vi äta sill, färskpotatis och jordgubbar på midsommar?

När började vi äta sill, färskpotatis och jordgubbar på midsommar?

Jonas Engman, intendent på Nordiska museet ger svar på varför vi har våra mattraditioner

Så får du perfekt vispad grädde till midsommartårtan

Proffsen tipsar

Finalisterna i Årets Konditor 2019

 Inspiration från de fyra elementen; eld, jord, luft och vatten ska användas i finalen

Så ska Sturekvarteret byggas om

Presenterar reviderat förslag och hoppas på byggstart 2021.

Alkoholfri dryck bryggd på humle

"Läskande med massor av humlesmak som funkar som ett utmärkt alkoholfritt alternativ till maten, midsommarfesten eller minglet"

Karibiska smaker i Årets Sill 2019

"Krämig sill med lätt karibiska smaker"

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.