Max öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby
29 Jun 2021
Max nya restaurang i Visby ersätter den gamla. Den öppnade i juli 1998 av bröderna Richard och Christoffer Bergfors, numera koncernchef och vice koncernchef. Efter år av ständigt ökad efterfrågan behövde restaurangens kapacitet uppdateras för att möta gästernas behov, därför valde kedjan att öppna en helt ny restaurang,med plats för över 200 gäster.
- Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten, men vi erbjuder så klart samma service som vanligt med bil- bord- och entréservering, drive-in och expresskassor. Jag gillar framförallt takterrassen som öppnar upp för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Restaurangchefen Christoffer Larsson har jobbat på Max sedan 2004 och är väldigt glad för den nya restaurangen som öppnade den 16 juni. Där har man nu 70 personer anställda – varav nästan 45 är helt nya medarbetare.
- Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag, som är född och uppvuxen i Visby, tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan. Vissa börjar sin karriär på Max och jag som drivs av att vara med och utveckla mina kollegor vet att arbetsmiljön är viktig, därför känns det extra bra att välkomna såväl kollegor som gäster till vår nya restaurang här i staden, säger Christoffer Larsson, restaurangchef på Max i Visby.
Max nybyggda restaurang i Visby ligger på samma adress som tidigare, Scheelegatan 10,
29 Jun 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen