MAX lanserar ett gör-det-själv-kit
10 Apr 2020
–En specialare från oss i speciella tider, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. De som beställer kan också välja Hemburgarlådan med dessert och då kommer den med fyra Lava Cakes.
–Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept.
–Nu kan alla lägga sin egen touch på sin Maxburgare, jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare, så kan man själv leka med smakerna.
Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna. Hemburgarlådan finns att köpa i Max restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla Max beställningskanaler.
10 Apr 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen