Emma Shields öppnar pop up i Teatern
14 Okt 2020
- Min ambition är att servera lyxig snabbmat med en nordisk grund som är tillgänglig för alla. Teatern är ett spännande format som passar bra för detta eftersom det ger mig chansen att möta en bred publik med ett stort matintresse. Det skiljer sig mycket från det jag brukar göra och det ska bli väldigt kul att prova, säger Emma Shields.
30-åriga Emma Shields har en imponerande karriär med bakgrund från flera berömda Stockholmskrogar som Djuret, Oaxen krog, Restaurang Volt, Omakase köttslöjd och nu senast Flickan, där hon var kökschef. Emma har dessutom varit finalist i Årets Kock, utsetts till White Guides ”Rising Star” 2018 och kommit på en andraplats i den senaste säsongen av TV4:s ”Kockarnas kamp”. Idag driver hon det egna bolaget By Emma Shields AB, där hon bland annat gör privata middagar, företagsevent, konsultuppdrag och gästspel.
– Vi känner oss både stolta och glada över att få välkomna en stigande stjärna som Emma Shields till Teatern. Kombinationen lyx och tillgänglighet passar perfekt och jag tror att hennes mat kommer att bli ett väldigt uppskattat inslag under de kommande veckorna, säger Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen.
Folk by Emma Shields serverar lunch och middag och har öppet alla veckans dagar fram till den 15 november. Antalet måltider som serveras är begränsat till 250 per dag och kan inte förbokas.
- Jag utgår från klassiska smaker men med överraskande inslag för att väcka nyfikenhet hos mina gäster. Det absolut viktigaste är att det ska smaka väldigt gott, säger Emma.
14 Okt 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen