Daniel Barsoum är ny hotelldirektör på Scandic Portalen
23 Okt 2022
Daniel Barsoum har många års erfarenhet inom hotellnäringen och har en beprövad erfarenhet från ledande befattningar inom restaurang och hotell från bland annat Tre Vänner, där han var restaurangchef, samt Café Momo i rollen som regionchef. Daniel kommer närmast från en ledarroll som hotellchef på Scandic Skogshöjd där han även varit mat- och dryckesansvarig.
- Jag är otroligt förväntansfull inför utmaningen att påbörja en ny, spännande resa i Jönköping. Eftersom hotellet ligger centralt, bara ett par minuter från shopping, populära sevärdheter och ett pulserande nattliv blir detta en fantastisk utmaning att ta sig an och jag ser väldigt mycket fram emot att få bekanta mig med staden, medarbetarna och skapa en hotellupplevelse i världsklass, mitt i centrala Jönköping, säger Daniel Barsoum, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Portalen.
- Det känns alltid bäst i magen att rekrytera internt och jag är jättestolt över att Daniel tar sig an utmaningen och tillträder som hotelldirektör på Scandic Portalen i Jönköping. Detta visar att möjligheterna inom Scandic är stora. Daniel är en av våra många talangfulla medarbetare inom bolaget och genom sitt driftsnära ledarskap är han klippt och skuren för sin nya roll, säger Maria Valentin, Distriktsdirektör för Stockholm Circle & tillförordnad Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.
23 Okt 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen