Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
27 Jun 2022
Lollapalooza Stockholm satsar även i år stort på mat- och dryck och kan nu presentera programmet för årets Lolla Eats.
Kocken Tommy Myllymäkis Michelinrestaurang AIRA lanserade sin omtyckta fine dining-lunch tidigare i år, och nu kommer lyxkrogen till Lollapalooza (tillgänglig för festivalens Platinum-besökare). Festivalmenyn kommer bestå av avsmakningsmenyer med tonvikt på nordiska säsongsbetonade råvaror.
Fler klara restauranger för Lolla Eats:
Kennys Gelato
Jeffreys Food Truck
Milners Fish and Chips
Carl’s Burger
Mackverket
Hk’s Lila Food Truck
Buntas Thaimat
Tannta Yaasaye’s
Red Foodtruck
Beni Grill
Soulistic Food Truck
American Burger
Kebabrulle
Super Burger Stockholm
Sulles Street food*
Belgian Waffles
Company
Galet Gott Foodtruck
Langosvagnen
Waynes Fish & Chips
Tikka Roti
Toastmanne’n & Mimmis Nachos
Bohobar
Hjortkebab
Western Streetfood
Efter regn kommer solsken
Casey's Fish & Chips
GreenHouse - The Vegan Truck
Bun BunTaste
Brazil M Creperie
Vischan på Vift
Baos & burger
Nennas food truck
Asian mix 08
Pappa Peppar
Neals Churros & Donuts
Fogarolli
27 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Love Lidström utsedd till Årets Kockelev 2024
Temat för årets råvarukorg var baserat på Årets Rätt 2024
-
Trähotellet Wood Hotel Bodø har öppnat
"Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster"
-
Pelago - ny takrestaurang med plats för 700 personer
En 5 meter lång grill och drinkvagnar ska göra serveringen smidig
-
Panini Internazionale i samarbete med 7-Eleven
"Vi är mycket stolta över att kunna presentera det här samarbetet"
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"