Ägarbyte på Pontus By The Sea
4 Apr 2013
Känslan på restaurangen skall vara en härlig blandning mellan en solvarm strandklubb i Miami, ett sydfranskt brasserie och med New Yorks elegans.
Bakom storsatsningen finns Investmentbolaget Fiskarudden AB som ägs av Sten Carlgren. Som köksmästare har man rekryterat Thomas Åsberg, senast från Pontus! Matsal och med erfarenhet från bland annat Kungsholmen och Villa Godthem, som är entusiastisk över att få bjuda på fransk finess och amerikansk generositet på en av de svenskaste adresser man kan tänka sig.
Barchef blir framstående Rebecca ”Bex” Almqvist
- Det här kommer inte likna något som finns i Stockholm och sommarens gäster kommer kunna vara med och se resultatet växa fram, berättar marknadsansvarig Pontus Isenstein.
4 Apr 2013
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder