Sommarpersonal till köket - Bufféansvarig
12 Mar 2024
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.
Är du Clarion Collection® Hotel Fregattens nya köksstjärna?
Att vi bjuder alla våra gäster på Tonight’s Special och Afternoon Sweets är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra sommargäster. Det gör du genom att förbereda samt servera frukostbuffé och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du bakar, gör sallader, diskar, kokar pasta, säljer dryck till kvällsmaten och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga morgnar och sena kvällar. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till kökschef Magnus på hotellet.
Om dig:
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker om att laga mat.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Att ha jobbat i kök/restaurang tidigare är en merit.
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Ansök:
Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] senast 12/4. Rekrytering sker löpande.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"