Senior Hovmästare Fjällnäs Est.1882
14 Mar 2024
Fjällnäs, Sveriges äldsta fjällhotell, är en exklusiv fristad där man nära naturen upplever dess ständiga och dramatiska växlingar. Under åtta olika årstider lever vi med den orörda vildmarken precis utanför dörrtröskeln.
Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 93 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. I Näset finns våra lounger och vår restaurang där vi serverar frukost, lunch, Fjällnäs Middagsmeny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. Vi söker alltid efter hög kvalité, helst från lokala producenter och gärna ekologiska för att skapa ett Nordiskt kök med traditioner.
Vi tror och hoppas att du känner igen dig i:
Ordningsam, punktlig, har hög arbetsmoral samt sinne för service.
Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv
Har god social kompetens och ett glatt humör
Har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck.
Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.
Du har minst en av dessa kvalifikationer och erfarenheter:
Minst tre års erfarenhet som sommelier med goda ledaregenskaper.
Utbildning eller dokumenterad erfarenhet i dryckeskunskap.
En god förmåga och erfarenhet att leda och driva en operativ restaurangverksamhet i både hög och lågsäsong.
Strukturerat sinne, god administrativ förmåga och vana att ansvara för daglig drift och schemaläggning.
Ett ekonomiskt sinnelag och intresse för merförsäljning.
I en avslappnad miljö, precis vid vattenbrynet till sjön Malmagen, serverar vi frukost, lunch och Fjällnäs Middagsmeny - en tre rätters meny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. På Fjällnäs vill vi att drycken ska vara en självklar del av upplevelsen där de flesta drycker kommer från människor som odlar och tillverkar sina produkter på ett hållbart och organiskt vis.
Vi serverar frukost, lunch, vår fasta trerätters middag samt fika. Bröllop, fester och olika temamiddagar förekommer under hela året.
Anställning sker från mars månad. Personalboende kan ordnas.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"