Restaurangpersonal för fest- & cateringverksamhet
17 Mar 2024
I vår restaurang som är belägen i företagshuset Medeon Science Park, arrangerar vi middagar och fester för såväl privatpersoner som företag och andra organisationer. Utöver det har vi även catering med personaluthyrning.
Vi söker dig med erfarenhet av servering, men som också är flexibel och beredd på olika sysslor som disk, städning, dukning och andra förberedelser inför fester/middagar.
Som person är du ödmjuk med stort hjärta, är villig att jobba hårt och bidrar med positiv energi.
För att klara av tjänsten, så måste du även klara av ”tunga” lyft (flytta bord mm) vid dukning inför fester och middagar samt prata flytande svenska för att kunna kommunicera med våra gäster. Då det även kan bli leveranser vid catering, så ser vi gärna att du har körkort.
Krav: Tala flytande svenska, klara av tunga lyft samt körkort.
Kvalifikationer: Tjänsten kräver ingen utbildning inom yrket, men erfarenhet av servering är en merit.
Arbetsuppgifter: Då vi är en liten organisation, så hjälper alla till med det mesta i restaurangen. Städning/diskning, förberedelsearbete i köket, servering, dukning mm.
Vi förväntar oss att du som söker brinner för att vara med och utveckla vår verksamhet samt förstår vikten av att vara en riktig lagspelare.
Tjänsten är i grunden kvällar och helger, men dagtid förekommer.
Arbetstiden är timmar efter behov och varierar.
17 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"