Restaurang Sailor söker kockar
15 Mar 2024
Restaurang Sailor är belägen i Oxelösunds fiskehamn ute på piren omgärdad av havet.
Restaurangen har nyligen genomgått en omfattande renovering och vi är glada att kunna starta upp säsongen i dessa unika lokaler. Vi har 70 platser inomhus och 140 utomhus och i anslutning till restaurangen har vi gästhamn, stugor för uthyrning samt ställplatser för husbilar. Vi har åretruntöppet men under högsäsong mångdubblas antalet gäster.
Under lågsäsong serverar vi dagens lunch samt á la carte under helger och vissa kvällar. Under högsäsong har vi en varierad á la carte-meny under dag- och kvällstid.
Vi letar efter dig som kan och gillar att arbeta i högt tempo och som antingen har erfarenhet av liknande arbete eller har lätt för att lära dig nya uppgifter och kan jobba självständigt. Du är ordningsam och arbetar med snyggt omkring dig, och trivs med att arbeta i en miljö där alla hjälps åt för att ge gästen en bra restaurangupplevelse!
Arbetstiderna varierar, men våra öppettider är under högsäsong alla dagar 11.30-22.00.
Du kommer att jobba i ganska litet men glatt köksgäng, arbetsuppgifterna innefattar både prepp och service och allt däremellan.
Vi söker kockar ganska omgående för säsongen men möjlighet finns också att fortsätta i höst för rätt person om så önskas. För att fylla upp med timmar under lågsäsong är viss serveringsvana positivt.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Vid frågor går det bra att ringa restaurangen på telefonnummer 0155-317 92
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"