Medelhavet inspirerar på nyinvigda Taverna Brillo
23 Okt 2023
Det är det inte bara inredningen som blivit förändrad, även det tidigare matkonceptet har blivit förnyat - tillsammans med två namnkunniga kockar. Som en vidareutveckling av krogens fokus på italiensk mat breddas nu menyn till att hämta inspiration och smaker från hela Medelhavsregionen.
Efter en renovering under hösten slår Taverna Brillo upp dörrarna på nytt. Från 25 oktober 2023 är det dags att välkomna gästerna till en smakupplevelse som sträcker sig från Marocko till Grekland.
På nya Taverna Brillo möter Medelhavet Stockholm.
Restaurangens inredning har fått en modern uppdatering samtidigt som Taverna Brillos klassiska känsla fortfarande finns kvar. Den främre delen av restaurangen har omvandlats till en salumeria, en delikatessdisk med fokus på charkuteri. Det breddade matutbudet utökar även användningsområdet för den imponerande vedugnen som tillsammans med salumerians råvaror kan ses utifrån gatan.
Taverna Brillo har under ombyggnationen haft öppet för drop-in med en enklare meny.
Den 25 oktober öppnar hela restaurangen igen.
23 Okt 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hamburger Börs stänger
Anrika Hamurger Börs i centrala Stockholm stänger med omedelbar verkan
-
Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte
Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december
-
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo:
-
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
-
KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
Vinnaren kommer att presenteras den 10 oktober på Nordic Organic Food Fair i Stockholm
-
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa
"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
-
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten