Liberdade i Stockholm söker Hovmästare med vinkunskap
15 Mar 2024
Hos oss ska du känna dig som hemma och vi tummar inte på servicen som är kunskapsdriven och från hjärtat. Vi har en matsal, en bar och två chambre séparée. Det är samma sköna vibe rakt igenom. Här finns något för alla smaker och tillfällen.
Namnet Liberdade står för frihet och öppnade 2019.
VI erbjuder en modern bistromeny med en twist, med älskade bistrorätter kryddade med Liberdades signaturrätter.
Vi har över hundra sittplatser fördelat på matsal och bar. I vår stora bardel finns det platser för både en cocktail eller en bit mat.
Liberdade söker nu en erfaren medarbetare med stor passion för gästen, maten och vinet. Om du är utåtriktad, har en passion för service och van vid högt tempo så kommer du trivas hos oss. Du vill att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd och håller hög kvalitet och servicenivå
Om tjänsten:
Som hovmästare är du ofta första ansiktet gästen möter. Du ser till att servicen och atmosfären är på topp, har god kommunikation mellan alla medarbetare och gäster. Du kommer guida gästen när det gäller vin och dryck i kombination med mat samt servering. Ansvarig över vinlista och annan dryck samt inventering. Delar med dig av kunskap till dina medarbetare, leder teamet så att ni har hög kvalitet och servicenivå i samarbete med restaurangchef.
Vi erbjuder en varierande, rolig och flexibel arbetsplats
Krav och meriterande:
Du har minst 5 års erfarenhet av hov, servering och dryck
God kunskap i dryck
Ledarskapserfarenhet
Sommelierutbildning är meriterande
Anställning:
Tjänsten är på heltid med inledande provanställning. Arbetstider är kvällar och helger (öppet tis-lör) Ledig söndagar och måndagar. Individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Tillträde:
Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tänker oss start i augusti men kan bli tidigare enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att söka via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"