Köksmästare till Nacka Strand
19 Mar 2024
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Köksmästare - erfarenhet efterfrågas
Om jobbet
Om jobbet
Restaurang Fabrikören, Kajen Nacka strand söker nu en köksmästare till vårt team.
Kajen och Fabrikören är ett ungt företag (ca 3 år) som jobbar för att bli en mötesdestination i Stockholm och vi blev förra året utnämnda till årets mötesplats av Nacka Företagare.
På sommarhalvåret erbjuder vi 3 olika uteplatser och 2 matkoncept vid Stockholm inlopp. Vi har också blivit vassa att ta emot eventgrupper ända upp till 400 gäster. På vinter flyttar vi in i våra fräscha lokaler där vi fokuserar på att våra gäster ska ha igenkänning i både meny och personal. Vi kan också ta emot upp till 250 konferensgäster med den senaste tekniken. Som du märker har vi ett stort spektrum i vad vi erbjuder och den ena dagen är inte den andra lik. Sedan augusti har vi även vårt egna bageri där vi bakar både till restaurangen och till vårt café.
Som operativ köksmäster är du själv högst delaktig i den dagliga driften och du delar med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vi ser gärna att du idag jobbar som souschef och redo att gå vidare i din karriär eller om du nyligen blivit köksmästare och på jakt efter nya utmaningar. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på fabrikören/Kajen vara med och påverka destinationens utveckling.
Dina ansvarsområden är att:
• Delta i planering och ta fram menyer för de kundsegment vi har
• Ansvara för alla varuinköp till köket
• Genomföra fullständig inventering, månadsvis
• Upplärning av ny kökspersonal
• Lägga schema för kökspersonalen
• Hålla koll på nödvändigt underhåll och ev. reparation av köksutrustning samt planera och utföra regelbunden städning av köket
• Tätt samarbete och tydlig kommunikation med övriga avdelningsansvariga
Vi ser att du tycker om att vara med och påverka, förbättra och bidrar till en god arbetsmiljö och visar respekt mot dina kollegor och håller god ordning.
Krav
• Utbildad kock och har jobbat ett antal år
• Vana och kunskap av inköp & menykalkylering
• Både jobbat med A la carté & större middagssällskap
• Ansvarstagande för sina arbetsuppgifter
• Är utbildad i livsmedelshygien och egenkontroll.
Vad vi erbjuder dig:
• Friskvårdsbidrag
• Kollektivavtal
• Utvecklande arbetsplats
• Frihet under ansvar och möjlighet att planera sin egna tid.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"