Kockar till Sveriges första högfjällshotell
14 Mar 2024
Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 93 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. I Näset finns våra lounger och vår restaurang där vi serverar frukost, lunch, Fjällnäs Middagsmeny. Vi blandar det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i centrum. Vi söker alltid efter hög kvalité, helst från lokala producenter och gärna ekologiska för att skapa ett Nordiskt kök med traditioner.
För mer information om hotellet, besök gärna fjallnas.se
Teamet i vårt kök söker fler kockar. Här arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök. Vi serverar frukost, lunch och en trerätters middag varje dag. Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som kock eller har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är effektiv samtidigt som du har förmåga att behålla en positiv inställning både gentemot kollegor samt gäster när vi har som mest att göra. Att arbeta över avdelningsgränserna när så behövs är en självklarhet och något du finner lärorikt.
Vi ser att du är en person som:
• Har köksutbildning och/eller erfarenhet inom branschen
• Har ett verkligt intresse för service, mat & dryck.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv. Vi respekterar och hjälper varandra oavsett kunskapsnivå.
• Är engagerad och gillar att ta initiativ.
• Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.
Möjlighet till förlängning finns.
Vi erbjuder både heltid och deltidsanställningar.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"