Kockar sökes till fjällhotell i Norge! (Boende finns)
19 Mar 2024
Sommarsäsong med start i april, och med möjlighet till tillsvidaretjänst för rätt kandidat. Lön enligt kollektivavtal och boende finns.
Om oss:
Kundens hotell är beläget i hjärtat av den majestätiska norska fjällvärlden, erbjuder en unik kombination av traditionell gästfrihet och modern komfort.
Man är känd för en mysig fjällstämning, god mat med tradition och kvalitet samt en personlig servicekultur. Hotellet har många norska och internationella stammisar som troget återkommer år efter år.
Natur- och kulturupplevelser är vad man erbjuder sina besökare både sommar och vinter. Man arrangerar guidade turer till fots och till under sommar och höst och har erfarna guider och skidlärare som säkerställer goda vinterupplevelser.
Nu är man på jakt efter en nya skickliga kockar till sitt härliga team.
Är det du?
Om tjänsten:
Man söker en kock med erfarenhet och passion för matlagning. Näringsrik mat är en viktig del av kundens koncept. Man lägger stor vikt vid god hemlagad mat baserad på förstklassiga och färska råvaror. Det är viktigt att du har en attityd präglad av service och kvalitet, så att man kan ge sina gäster den bästa matupplevelsen.
Passande för dig som söker en hemtrevlig atmosfär, genuin matkultur och ett fantastiskt läge på Venabygdsfjellet.
Kvalifikationer:
Erfarenhet som kock sedan tidigare
Genuint intresse för mat
Behärskar ett skandinaviskt språk samt engelska flytande
Förmåga att vara flexibel, innovativ och lösningsorienterad
Trivs med utmaningar i en hektisk arbetsmiljö
Har förmåga att reflektera, korrigera och är noggrann i arbetet
Ärlighet och nykterhet är en självklarhet
Ett glatt humör
Vi erbjuder:
Lön enligt kollektivavtal
Boende
Trevliga kollegor i en storslagen fjällmiljö
Drömmen för friluftsälskaren
En seriös arbetsgivare
Ort: Venabygd
Omfattning: Sommarsäsong med start i april, och med möjlighet för en tillsvidaretjänst
Uppstart: April 2024
Varmt välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"