Kockar och kallskänkor till Eckerö Linjen i sommar
19 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att jobba i ett högt arbetstempo med ett glatt och positivt humör? Har du ett intresse för service som gör att du alltid vill överträffa gästens förväntningar? Ta chansen att bli en del av vår glada besättning! M/S Eckerö är ett trivsamt fartyg med god stämning.
Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10-20 kockar och kallskänkor (beroende på säsong) i köket med att tillreda den mat som vi serverar i M/S Eckerös fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför har vi ett långt och nära samarbete med flera lokala producenter från Roslagen och Åland.
Inför sommarsäsongen söker vi nu kockar och kallskänkor. I vårt kök får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som har köksutbildning med inriktning på restaurang och storkök och som har några års arbetserfarenhet. Arbetet är så kallat 1:1 arbete, det vill säga 1 vecka jobb/1 vecka ledigt, med lön enligt svenska kollektivavtal. För att kunna jobba ombord måste du vara minst 18 år gammal.
Sista ansökningsdag: 30 april 2024, men skicka gärna din ansökan tidigare eftersom rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen ligger uppe tar vi in nya ansökningar.
Vid eventuella frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta [email protected]
Välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"