Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Sollidens förskola

 
PUBLICERAD: 15 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 7 april 2024 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltider för våra gäster.

Måltidsservice är en sektor i Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch, mellanmål till förskolor, skolor och äldreboende.I sektorn ingår ca.90 kök. Både tillagningskök, mottagningskök och serveringskök som är indelade i 7 områden.
Sollidens förskolekök tillhör enheten förskolor södra som består av 23 kockar fördelat på 16 kök.

Tillsvidareanställning 75%, tillträde efter överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER

Sollidens förskola består av 6 avdelningar. Det tillagas och serveras frukost, lunch och mellanmål. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. tillagning av normalkost och specialkost, beställning av råvaror och utrustning, dokumentation av egenkontroll, redovisning av portionsbeställningar och matsvinn, servering och service. Du kommer jobba tillsammans med 1 annan kock.

Arbetstiderna är måndag - fredag 07:00 - 13:30.

Vi sätter högt värde på "Säker mat" och ser det som avgörande att kunna hantera och förmedla information om detta mellan köket och förskolans personal för att säkerställa en trygg och hälsosam måltidsmiljö. För att upprätthålla säker mat krävs det att alla aktörer i livsmedelskedjan, från producent till konsument, vidtar försiktighetsåtgärder och övervakar processerna noggrant.

KVALIFIKATIONER

- Kockutbildning och erfarenhet från kockyrket 3 år
- Goda kunskaper i livsmedelshygien.
- Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.

- Meriterande om du har erfarenheter av liknande arbete
- Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, lyhördhet, engagemang och god samarbetsförmåga.



Rekrytering sker löpande, krav på utdrag från belastningsregistret. Tillträde enligt överenskommelse.
Bifoga CV i din ansökan. I stället för ett personligt brev önskar vi att du kort svarar på följande frågor:
- Varför söker du tjänsten?
- Varför vill du jobba med offentliga måltider?


Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Ansök nu