Kock till Höörs Waldorfskola
12 Mar 2024
Vi erbjuder:
Vi ser skollunchen som en grundpelare för en lyckad skoldag, och är stolta över vår goda och vegetariska mat. Köksteamet består av tre personer, som i nära samarbete och utan prestige planerar menyn, gör beställningar, lagar mat och håller köket rent. Alla har egna ansvarsområden men hjälps åt för att lösa dagarna på bästa sätt.
Du kommer att få arbeta med erfarna och kompetenta kollegor, och tillsammans med dem under hösten flytta till nya lokaler i Långstorp. Det är därför en fördel att ha tillgång till bil.
Anställningen är en tillsvidareanställning på 75 %, som inleds med provanställning runt den 1 augusti. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
Vi söker:
Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll, och/eller erfarenhet av arbete i storkök. Du behöver ha goda kunskaper om hygien och egenkontroll, och kunna förhålla dig till de ramar som budget och schema utgör. Inom dessa ramar ser vi gärna massor av kreativitet och matglädje! Vi välkomnar dig som sätter en stolthet i att laga god, näringsrik och varierad mat både till det stora flertalet, och till de som behöver specialkost.
Vi vill också att du bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Det kan du göra genom att vara noggrann, ansvarstagande och hålla fint omkring dig, men också genom att ha en positiv inställning och både inspirera och vilja inspireras av dina kollegor.
Ansökan:
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till vår administrativa chef Johanna Hanell på [email protected], senast den 5 april. Frågor kan ställas till samma mail-adress. Under vecka 13 har Emiliaskolan påsklov, varför det då kan dröja till veckan efter innan du får bekräftelse på din ansökan.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"