Kock till anstalt och häkte Beateberg
20 Mar 2024
Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/
Läs mer om anstalten Beatebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/beateberg/#om
Verksamhetsområde Stockholm Syd är en del av Kriminalvården, Region Stockholm och består av öppna anstalten Asptuna (Norsborg) och slutna anstalten Beateberg samt gemensamhetshäktet Beateberg (Trångsund).
Anstalten Asptuna är en öppen anstalt med 134 platser i säkerhetsklass 3, som ligger i Norsborg, ca två mil söder om Stockholm. Anstalten Beateberg ligger i Trångsund och är en sluten anstalt i säkerhetsklass 2 med 62 platser, plus 12 beredskapsplatser och 6 platser i den öppna anstaltsmodulen Grindstugan. I nära anslutning till anstalten ligger häktet Beateberg med 52 platser.
Tjänsten som kock är tillsvidare och innebär en placering på anstalten och häktet Beateberg i Trångsund.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i anstalten Beatebergs storkök och ingå i ett arbetslag om 5 personer. Det är ett traditionellt storkök som svarar för mathållningen för klienterna på anstalten och häktet samt personalmatsalen. Som kock på anstalten och häktet Beateberg tillagar du dagligen ca 350-400 portioner från grunden fördelat på frukost, lunch och middag.
Arbetsuppgifterna är alla i storkök förekommande arbetsuppgifter som planering, beredning, tillagning av frukost, lunch, middag samt ev specialkost. Det ingår även städning av kökets lokaler, diskning, uppackning av varor samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och stabil. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Då klienter som har sysselsättning delvis arbetar i köket är det även viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och att du kan anpassa sättet att förmedla budskap.
För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Kunskap och erfarenhet av livsmedelshygien och egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost.
• Relevanta språkkunskaper.
• Eftergymnasial utbildning inom restaurang- eller storhushåll.
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.
Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.
För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
20 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"