Kock/Kallskänka till Restaurang AG i Stockholm
12 Mar 2024
Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror, till exempel vilt på vintern och lamm på våren.
Lokalen var en gång Hallbergs silversmedsverkstad och eftersom AG är den kemiska beteckningen för silver, fick det bli namnet. Jonas Bohlin har skapat inredningen med mycket kakel, småländska armaturer, läder från Tärnsjö och specialritade stolar.
Med AG har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor kunskap. Många börjar med att äta sig hungriga på tapas i baren och fortsätter vid bordet med att dela olika förrätter. Sedan är det dags för – just det – en härlig köttbit. Mycket välkommen till oss.
Restaurang AG letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla en av världens främsta köttkrogar.
Vi söker en kock/kallskänka som tillsammans med den nuvarande köksbrigaden vill fortsätta att utveckla vårt kök med respekt för både råvaror och kollegor.
För att passa in i rollen ser vi gärna att du har 5 års yrkeserfarenhet, men mindre erfarenhet kan självklart kompenseras med noggrannhet och en vilja att söka kunskap.
Samarbete, flexibilitet, struktur och fokus på gästen utgör grundpelarna i vår verksamhet.
Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar rullande scheman och individuell lönesättning.
Läs mer om oss på:
www.restaurangag.se
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"