Kock för säsongsarbete sommar på vackra Djurgården
13 Mar 2024
Djurgårdsbron ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbron, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från första juli 2021 är vi nu i en tillväxtfas och utvecklar enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. Vi är ett nav på Djurgården i och med vår turistinformation som vi driver tillsammans med Royal Djurgården och blir därigenom en naturlig del av Djurgårdens högtidsdagar, arrangemang, jubileum och konserter - allt i Stockholms vackraste inramning.
Personal till Djurgårdsbron
Nu söker vi härlig personal till vårt kök på Restaurang Djurgårdsbron ute på Djurgården. Tjänsten är ett säsongsarbete med start i april/juni till och med sista augusti.
Som anställd i köket kommer du att ansvara för att förbereda och tillaga maträtter och se till att maten serveras på ett snabbt och effektivt sätt. Du ska kunna arbeta självständigt och i team. Det är stundtals högt tryck i arbetet så flexibilitet och stresstålighet är egenskaper vi värdesätter högt.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"