Kända kockar och eventarrangör svarar på frågor i app
21 Maj 2021
I appen finns en rad experter samlade inom olika områden som till exempel mat, skönhet, bygg, juridik, hundar och trädgård. Bland de kunniga inom mat finns bland annat Sandra Mastio (Vinnare av Sveriges mästerkock 2015 och matinspiratör på köket.se), festarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld, sommelieren och dryckesproffset Ellen Frantzén, näringsfysiologen Fredrik Paulún,
Appen har kommit till för att många kanske går runt med frågor som de skulle vilja ha svar av från en expert inom området. Alla frågor besvaras personligen av proffs inom respektive områden.
Rådgivningsappen är utvecklad av entreprenörerna Philip Jussil och Matilda Waldner. Med sig har de flera investerare däribland Peter Benson chefredaktör Affärsvärlden, Michael Moschewitz vd Genova Properties, Jonas Grandér vd Nordika fastigheter och Dan Josefsberg vice vd Nobia.
.- Vi såg att det fanns en lucka mellan gratisråd och dyr expertrådgivning, så i Kebitz gör vi det möjligt föranvändaren att på ett smidigt sätt “anlita” en expert för en snabbare konsultation. Vi kallar det“mikrokonsultationer”, säger Matilda Waldner, vd Kebitz.
21 Maj 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Love Lidström utsedd till Årets Kockelev 2024
Temat för årets råvarukorg var baserat på Årets Rätt 2024
-
Trähotellet Wood Hotel Bodø har öppnat
"Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster"
-
Pelago - ny takrestaurang med plats för 700 personer
En 5 meter lång grill och drinkvagnar ska göra serveringen smidig
-
Panini Internazionale i samarbete med 7-Eleven
"Vi är mycket stolta över att kunna presentera det här samarbetet"
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"