Kallskänka till Thelins Konditori
12 Mar 2024
Grundkonceptet är idag detsamma som då – ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder ett brett sortiment av såväl fika som mat.
Tack vare vårt variationsrika sortiment når vi på Thelins ut till en bred målgrupp vilket har lett oss till att bli en naturlig mötesplats för såväl unga vuxna och barnfamiljer som pensionärer och förstås, våra stamgäster.
Vi är nu ute efter att expandera vårt arbetslag och eftersöker kallskänkor som är sugna på att ta sig an utmaningar i köket!
Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
Vad erbjuder du oss?
Du är en engagerad medarbetare
Du gillar att ta initiativ och ansvar
Du kan planera ditt arbete i köket
Du kommer med idéer
Du är en stolt representant för vårat varumärke och den mat som du skickar ut från köket till gästerna
Vad erbjuder vi dig?
En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor
Som kallskänka hos oss på Thelins konditori har du ansvar över köket. Du kommer att få tillreda smörgåsar, sallader och enklare rätter. Du kommer stundvis att arbeta under ett högt tempo och är därför inte rädd för att ta i. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag samt varierade arbetstider under vardagar och helger.
Renhållning, städning och temperaturkontroller ingår i ditt arbete.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"