Kallskänka till Konditori Katarina
19 Mar 2024
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba som kallskänka och är ute efter en 50% tjänst med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!
Om tjänsten:
Vi söker en kallskänka med minst 1 års erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Som kallskänka jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att göra smörgåstårtor, landgångar, sallader, fyllda mackor mm. samt följa HACCP programmet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.
Start: Omgående
Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.
Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.
Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på flera ställen i Malmö, samt Trelleborg och Höllviken.
Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.
Konditori Katarina - när smaken får avgöra!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"