Hovmästare
19 Mar 2024
Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu dig som brinner för service. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande. Noggrann och effektiv.
I rollen som hovmästare ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet. Sommelierutbildning är meriterande.
Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.
Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid, arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön efter överenskommelse.
Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"