Cafevärdinna/värd, SSP Luleå Airport
12 Mar 2024
Våra olika avdelningar är Cornelius Coffee, Craft n’ Draft, Kiosk, Catering och produktion.
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang & café, så som servering, enklare produktion av smörgåsar, disk, bakning, städ och laga mat. Exakt vad dina arbetsuppgifter blir beror på vilken tjänst du söker. Det allra viktigaste är att man tycker om att arbeta med människor och att ge service, oavsett om det gäller våra gäster eller dina kollegor och chefer.
Din profil
Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i den här rollen är du van att arbeta i ett högt tempo och du har fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig och ordning & reda är en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Krav
För att arbeta på en flygplats krävs individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
Du är minst 20 år då vi serverar alkohol och du kan komma att stå som serveringsansvarig (enligt Alkohollag 2010:1622 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal).
Du talar och läser god svenska.
Övrig info
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider, vilket innebär att arbetstiden är tidiga morgnar, dag, kvällar och helg. Du behöver kunna ta dig till arbetet under dessa tider.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sandqvist på [email protected]
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Tillträde efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - SSP
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"