À la carte-kock
19 Mar 2024
I vår restaurang Gustawas Kök & Bar är menyn modern och innovativ, inspirerat av handelsresande, sjömän och rockartister genom tiderna. En smakrik crossover-upplevelse! Vår grundfilosofi i köket är svensk matlagning med influenser från hela världen.
Som á la carte kock på Västerviks Stadshotell är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för våra gäster!
Vi söker dig som har mer än 3års erfarenhet från á la carte, som gått restaurangskola och bara älskar att laga mat med härliga råvaror. Intresse, attityd och stark vilja kommer du långt med! Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Du har erfarenhet från liknande befattning, minst 3 år
Självgående, strukturerad, noggrann och pålitlig
Förmågan att hantera flera ärenden parallellt
Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta
Har du inte kunskapen skaffar du dig den
Det vi uppskattar med dig är att du gillar detaljer, är nyfiken och besitter förmågan att se vad som krävs för att göra gäster glada och nöjda.
Vi erbjuder en arbetsplats med en härlig gemenskap, vi tycker det ska vara roligt att jobba!
Västerviks Stadshotell är ett anrikt stadshotell som funnits länge och är en stor del av Västervik som stad. Det vill vi bevara, men vi vill även utveckla och förnya. Vi är också en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Vi har givetvis kollektivavtal. Lön enligt avtal med hänsyn till erfarenheter & kunskap.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"