Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ystad Saltsjöbad är Sveriges bästa konferenshotel

 
Ystad Saltsjöbad är Sveriges bästa konferenshotelVinnare i kategorin Sweden – Leading Conference Hotel 2016. Ystad Saltsjöbad har blivit utsett till Sveriges bästa konferenshotell av internationellt ansedda World Travel Awards som utsåg hotellet till vinnare i kategorin Sweden – Leading Conference Hotel 2016.

Det var på den årliga galan som hölls på Forte Village på Sardinien den 4 september som Ystad Saltsjöbad tilldelades priset. World Travel Awards är en branschorganisation som verkar för att erkänna, belöna och kreditera utmärkande aktörer inom alla sektorer av den globala hotellbranschen. Tävlingen avgörs av röster från både yrkesverksamma och hotellgäster, och är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett hotell kan få.

- Underbart! Det känns otroligt roligt och hedrande att få ta emot det yttersta förtroendet hos de kunder som håller möten och konferenser hos oss. Det visar att de satsningar som vi lagt på företagskunden och konferensprodukten den senaste tiden, dels i fråga om interiör design och komfort i lokaler men även på matkoncepten för konferenser, har gett resultat säger Anders Nilsson, VD. Trots detta tror jag ändå att den viktigaste investeringen vi gör är den i vår personal, som är de som får oss att sticka ut som destination. Deras passion och professionalism är det som skapar upplevelser i världsklass och får våra gäster att komma tillbaka, både i jobbet och privat, menar Anders.

Den här utmärkelsen läggs till raden av ett flertal vunna prestigefyllda priser den senaste tiden, däribland Sveriges bästa spadestination och Europas bästa sparesort i internationella tävlingen World Luxury Spa Awards, samt att Ystad Saltsjöbad även i år erhöll Certificate of Excellence på Tripadvisor vilket placerar hotellet bland 10 % av de bäst presterande verksamheterna på den alltmer viktiga omdömessidan.

Trots de många framgångarna finns det inga planer på att slå av på takten när det gäller att utveckla hotellet vidare.
-  Vi har lärt oss mycket sedan vi tog över Ystad Saltsjöbad 2007, och vi är ett härligt gäng som drivs av att lyssna på våra besökare och som ständigt tittar på sätt att förbättra hotellet och de upplevelser vi ger våra gäster. Den senaste nyheten är öppningen av gourmethotellet Villa Strandvägen. Endast 100 m från Ystad Saltsjöbad och med 7 rum finns där fantastiska möjligheter att skapa möten av det exklusivare slaget avslutar Anders.

Ett urval av tidigare mottagna priser:
Europas bästa sparesort, World Luxury Spa Award 2016Sveriges bästa spadestination, World Luxury Spa Award 2016Sveriges ledande hotell, World Travel Award 2015Svenska Spahotells Branschpris 2015Årets bästa Spa, Spa Awards 2015Sveriges bästa mötesanläggning – Business Travel Awards, Customers Choice 2015För mer information vänligen kontakta:Anders Nilsson, VD Falkenberg Strandbad


Ess Group verkar inom hotell-, restaurang och konceptutveckling. Ess Group arbetar med att skapa unika mötesplatser som gestaltas av unika karaktärer.  
I Göteborg bedrivs idag:  Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora. Söderöver ligger Mäster Johan, Malmös modernaste klassiker, destinationshotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, samt exklusiva Villa Strandvägen. I augusti 2017 öppnar även spektakulära The Steam Hotel i det 100 år gamla ångkraftverket i Västerås. ESS Group är även aktiva partners i ett flertal restauranger såsom; Barabicu,TranquiloVilla OdinslundVilla JohannebergPort du SoleilBrasserie Lipp8ight samt Spik Studios som utvecklar koncept inom hotell, restaurang och offentliga miljöer.

http://www.essgroup.se

Verksamheter till försäljning