Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Yrkeslärare - Kock

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 14 oktober 2021 | KOMMUN: Kristianstad | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker en yrkeslärare - kock.
På uppdrag av Arbetsförmedlingen genomför vi i Kristianstad utbildning för blivande kockar.

Vi söker dig som har yrkeslärarexamen. minst tre års yrkeserfarenhet som kock samt minst fyra års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet (gymnasium, kommunalvuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning).

Utbildningsuppdraget kräver god kännedom om utbildningsområdet. Målet för utbildningen är att deltagarna blir anställningsbara, vilket kräver att du har en kunskap i utbildningens samtliga delområden, branschens kompetensbehov, samt har kunskap i att bedriva utbildning för målgruppen. Vårt mål är att våra deltagare genom våra utbildningar går vidare till anställningar. Vi arbetar för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas. Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop och vi värdesätter förmågan att samarbeta.

Om företaget
Kunskapscompaniet bedriver arbetsmarknadsutbildning, yrkesutbildning, yrkeshögskoleutbildning och yrkesgymnasium. Vi ingår i Watma-koncernen och finns på flera orter i landet, från Gällivare i norr till Kristianstad i söder.
Inom den coachande verksamheten arbetar vi med tjänsten Rusta och Matcha, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, för att hjälpa arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning.
En av våra starkaste framgångsfaktorer är vårt välutvecklade samarbete med det lokala näringslivet.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer