Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

White Guide Gala flyttar till Göteborg

 
White Guide Gala flyttar till GöteborgWhite guide galan kommer att arrangeras i Göteborg 6 mars 2017  White Guide Galan som arrangerats i Stockholm i elva år i rad flyttar nu till Göteborg. Dagen för den tolfte galan är måndagen den 6 mars 2017.

White Guide Gala är ett tillfälle för hela restaurangbranschen att samlas kring, och hylla, sina mest lysande stjärnor från norr till söder. Sedan 2005 har den svenska gastronomins finaste utmärkelser delats ut till branschens begåvningar på en stor festtillställning i Stockholm, senast på Kungliga Operan. Nu är det dags att dra västerut. White Guide Gala 2017 kommer därför att hållas i Göteborg.

 –Göteborg och Västsverige är i allra högsta grad på hugget, inte minst vad gäller kroglivet. Bland annat är staden en av föregångarna i den nu helt förhärskande trenden fun dining, säger Peter Hansson, VD för White Guide Sverige. 

 –Många reser till Göteborg för matens skull och våra krögare har varit mycket framgångsrika. Det gör oss stolta och glada att välkomna White Guide-galan hit för första gången,  Camilla Nyman, VD för Göteborg & Co.

–Havet och allt som kommer därifrån är kanske det första man förknippar med Västsverige. Därför passar nästa års tema med råvaror från havet vår region så perfekt”, säger Fredrik Lindén, VD för Turistrådet Västsverige.

White Guide kommer också att hålla en stor middag på det marina temat, där vinnaren av ”Merroir Award” 2017 håller i taktpinnen

www.whiteguide.se

Av: Annika Rådlund