Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vinnaren i Årets Slottshotell 2016 – är Södertuna Slott

 
Vinnaren i Årets Slottshotell 2016 –  är Södertuna SlottSödertuna Slott Under en dryg månad har gäster kunnat besöka aretsslottshotell.se och rösta på sin favorit bland 40 möjliga slottshotell runt om i Sverige. I år har drygt 7500 varit med och röstat fram vinnaren.

År 2014 tog Rånäs Slott i Uppland hem segern för att 2015 få lämna över tronen till Södertuna Slott som även i år drog det längsta strået och vann för andra året i rad.

Vinnaren i Årets Slottshotell 2016 – med drygt 17% av rösterna – är Södertuna Slott i Södermanland!

Med sin unika 1700-tals charm och magiska slottspark har Södertuna Slott förädlats till att bli en av Sveriges vackraste mötesplatser. Genom slottets portar har både kungligheter, lyckliga brudpar och framgångsrika företagsledare vandrat – här ska alla gäster känna sig som hemma. Det kallar Södertuna det goda värdskapet!

 –Det har varit riktigt kul att se att Årets Slottshotell växt och skapar stort intresse, både bland gäster och de deltagande slotten, och vi är mycket stolta och glada över det stora antalet röster. Att lyfta fram vikten av gästernas upplevelser och åsikter känns jättebra och vi ser fram emot att upprepa detta nästa år och även att utveckla den här typen av utmärkelser på andra sätt.säger Fredrik Jansson, VD och Marketing Manager på hotelspecials.com .
  
Alla som deltog i omröstningen var med i utlottningen av inte mindre än sex slottsvistelser på Bjertorp Slott, Häckeberga Slott, Södertuna Slott, Teleborg Slott, Thorskogs Slott och Tjolöholms slott. 

Topp 10 i årets upplaga:

1.Södertuna Slott
 2.Rånäs Slott
 3.Kronovalls Vinslott
 4.Thorskogs Slott
 5.TjolöholmsSlott
 6.Örenäs slott 7
.c/o Häringe slott
 8.Sundbyholms Slott
 9.Häckeberga Slott
 10.Bjertorp Slott