Vinn fina priser i vår tävling
24 Maj 2022

Tidningen Hotell & Restaurang är en av 250 utställare på mässan. I vår monter pågår en kul tävling där du har chansen att vinna:
Fiskars Nyhet! All Steel santokukniv 17 cm
Fiskars Nyhet! All Steel brödkniv 22 cm
Samtliga produkter i Fiskars serie All Steel är tillverkade av rostfritt stål. Seriens alla produkter och dess förpackningar är 100% återvinningsbara. Produkterna har en tidlös, elegant estetik och hållbarheten och den höga kvaliteten matchas med utmärkta funktioner, såsom knivarnas optimala skärprestanda.
Fiskars ReNew sax 21 cm Den tillverkas av återvunna (80 %) och förnybara (13 %) material samtidigt som den är 100 % återvinningsbar – allt av hänsyn till naturen. De tåliga bladen i återvunnet rostfritt stål har en tandad skäregg som griper tag om materialet medan du klipper.
Två olika dryckesböcker (två av varje lottas ut): Gin & Tonic – Helt enkelt och Alkoholfria cocktails : Martinis, daiquiris, mojitos, caipirinhas, aperitifer, 175x245mm, hård pärm och 76 sidor. Böckerna släpptes i början av april i år och är från Stevali Förlag.
På mässan kommer det att finnas allt inom mat, dryck, utrustning och maskiner under ett och samma tak. Bland utställarna på Kistamässan finns landets största grossister, branschens ledande leverantörer och flera mindre uppstickare. På mässans scenprogram återfinns namn som Lisa Lemke, Frida Nilsson. Sebastian Gibrand, Jens Dolk och Hans Skruvfors.
Av: Annika Rådlund Foto: Fiskars och Stevali Förlag
24 Maj 2022
Taggar
Alkohol Alkoholfri Drinkar Drinkrecept Fastfood Fastfood & café/restaurangexpo Kokbok Mässor Stockholm Tävling Nyheter
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"