Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vi söker servis och hovmästare!

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 september 2022 | KOMMUN: Solna | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
I inspirerande omgivningar mitt i lummiga Hagaparken ligger Royal Park STHLM. Här kombinerar vi övernattning, möte, spa och unika aktiviteter som yoga, kampsport, eller personlig träning.
Vi söker nu servicestjärnor som vill vara med och stärka vårt Food & Beverage Team!
Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Du vill vara med och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Du är ansvarstagande, snabbtänkt, självgående och lösningsorienterad. Du besitter en flexibilitet och är alltid redo att leverera service med ”det lilla extra”.
Något av det viktigaste för oss på Royal Park STHLM är att du förstår och värdesätter betydelsen av teamwork samtidigt som du har en förmåga att jobba självständigt och ta egna initiativ.
För att klarar rollen är det viktigt att du är trygg och klarar av det, många gånger, höga tempot. Du är organiserad, och klarar av att ha ”många bollar i luften”, men oavsett tempo har du en positiv attityd som smittar av sig på både gäster och kollegor.
Då vi är ett hotell så finns stora möjligheter att utvecklas i din karriär. Vi arrangerar olika tillställningar och event samt en A La Carte som är öppen från måndag – söndag.
Fina förmåner så som tillgång till gym för våra anställda.
Du har någon form av erfarenhet inom restaurangbranschen eller annan servicebransch där du tagit hand om gäster/kunder, jobbat som servitör eller bartender och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, men vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper inom bar och vin är starkt meriterande.
Du kan arbeta varierande tider och även på helger. Tjänster som finns tillgängliga är deltid, men det finns även möjligheter till heltid.
Vi söker:
- Service
- Första service
- Hovmästare

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde snarast.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer