Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vi söker nya stjärnor till Excellence Hotels.

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Är du ute efter ett serviceinriktat och socialt jobb!
Vi söker två receptionister omgående.
Vi behöver utöka vårt team och söker nu receptionister till våra hotell.
Tjänsterna är på deltid ca 85%, dag/kväll och helg.
Den ena tjänsten gäller 2 Home Apartment i Solna och den andra gäller Crystal Plaza Hotel på Östermalm.
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service, och som har fyllt 20 år. Tjänsterna är på deltid, ca 85 %,och du jobbar blandat för- och eftermiddagar, vardag som helg. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception och arbetat i ett hotellsystem tidigare. Vi arbetar i bokningssystemet VisBook.
Som receptionist är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system. Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är noggrann, flexibel, har stor ansvarskänsla och känner dig trygg i att arbeta självständigt då du är ensam på vissa bemannade arbetspass. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Datorvana, samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Excellence Hotels AB är ett privatägt bolag som driver Crystal Plaza Hotel i Stockholm city samt lägenhetshotell under namnet 2Home i Solna, Årsta och Gävle.
Läs mer på www.excellencehotels.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer