Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vi söker en glad och engagerad kock till vårt köksteam på Eklandaskolan!

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 7 december 2022 | KOMMUN: Mölndal | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande tjänster till Mölndals stads övriga förvaltningar med fokus på service och effektivitet.

Ett viktigt och prioriterat mål för oss på måltid Mölndal är att arbeta med att höja andelen ekologiska råvaruinköp och att arbeta med vårt matsvinn. Mölndal har många tillagningskök och satsar på att laga mat ifrån grunden. Måltiden är en viktig del av skolverksamheten där du som kock innehar en viktig uppgift tillsammans med skolans personal. Tillsammans med dina 140 kollegor i 70 kök på måltidsenheten skapar vi varje dag bästa möjliga måltid genom att sätta gästen i fokus och är lyhörda i dialogen med våra kunder.

Eklandaskolan är en skola för elever i årskurs F-6. I köket arbetar sex personer. Kockar, måltidsbiträden och köksmästare utgör matteamet på skolan. Vi lagar mat till ca. 600 elever och pedagoger om dagen. Serveringen är uppdelad i två kök. E-huset där det serveras lunch samt frukost och mellanmål. A-huset där produktionsköket ligger skickar mat till E-huset, dagligverksamhet samt till 16 klassrum/visten.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att tillaga näringsrika, säkra och goda måltider med hög kvalitet. Du ska ha kunskap om livsmedelsverkets riktlinjer. Önskvärt ifall du har god kunskap om livsmedelsallergi/födoämnesallergi. Du och dina kollegor arbetar med att utveckla och förbättra måltidsupplevelsen dagligen. Lyhördhet och servicekänsla mot kollegor och kund är ett självklart arbetssätt för dig.

Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
- beställningar
- följa egenkontrollprogram
- arbeta aktivt i vårt digitala verktyg för svinnmätning


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser är likvärdig. Du behöver ha kunskap om egenkontroll, livsmedelshygien och specialkost. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Som person är du kreativ och intresserad kring barnens tankar kring maten. Du tar ansvar, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder och barnen på förskolan är en förutsättning för verksamheten.

Krav i tjänsten:
Följa HACCP program som säkerställer kvaliteten på vår produktion.
Ha stor kunskap avseende special-och allergikoster.
God datorvana.
3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Arbetstid: vardagar 07.00-15.30

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer