Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

vi söker efter en ung och driven kock!

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Vellinge | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi på Weibergs letar efter dig som är ung och driven och önskar att utvecklas inom kockyrket. Har du någon tidigare erfarenhet inom yrket och har ett intresse för hemodlat & närodlade produkter? Tycker du om att jobba i ett ungt dynamisk team där alla hjälps åt och går allt för att gästen ska få en så bra upplevelse som bara möjligt? Då är det här jobbet perfekt för dig!!
Vi kan erbjuda heltidsanställning med en konkurrenskraftig lön och arbetsdagar med 4 dagars veckor & 3 dagars veckor varannan vecka. Helg och kvälls jobb.
Weinbergs hotell är ett litet boutique hotell ca 10 minuter från Trelleborg Centrum, så bil är ett plus då närmste buss stoppar 20min gång bort.
Vi odlar det mest till restauranten själva på hotellet och försöker vara helt självförsörjande på grönsaker , bär & frukt. Resten köper vi från gårdar i närheten som leverera produkter på högnivå.
För att få en bättre bild på maten vi serverar kolla gärna in våran instagram på : weinbergshotel
Skicka ditt CV till [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer