Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Vi Invest satsar på ännu ett hotellkoncept

 
Vi Invest satsar på ännu ett hotellkonceptAC Marriott Hotel Ulriksdal blir hotellkedjans första AC hotell i Sverige Vi Invest har ingått avtal med AC Hotels by Marriott och lanserar det första hotellet i Sverige, AC Marriott Hotel Ulriksdal, i slutet av 2019.

Hotell- och fastighetsbolaget Vi Invest har inlett ett långsiktigt samarbete med AC Hotels byMarriott, som är en del av världens största hotellkoncern Marriott International och Starwood Hotels and Resorts Worldwide. AC Marriott Hotel Ulriksdal, blir hotellkedjans första AC hotell i Sverige och beräknas öppna årsskiftet 2019/2020.

Flaggskeppet AC Marriott Hotel Ulriksdal blir ett fullservicehotell med över 220 rum, sviter,konferenslokaler, lobby, lounge, restaurang, bar, gym och en egen spa- och relaxavdelning med pool samtparkering.  Allt enligt kedjans koncept och standard (4+). Konceptet är urbana storstadshotell med fokus på design och bra lägen. 

Hotellgästerna kommer att ha nära till Mall of Scandinavia, Friends Arena, naturområden och bra kommunikationer till city, Bromma och Arlanda. Bygget av hotellet startade för ett år sedan. Byggentreprenör är Constrera och bakom arkitekturen står arkitekten Olle Rex på Rex Arkitektbyrå.

– Som hotellaktör i Stockholm är vi mycket glada och stolta över förtroendet från Marriott. Vi ser en stor potential i vårt samarbete för den här typen av hotellkedja. Vi har de resurser som krävs för att skapa ett nyttframgångsrikt hotellkoncept, bygga varumärket och stärka vår position på den svenska marknaden, säger Martin Hosseini, grundare och VD på Vi Invest. 

Vi Invest är ett hotell- och fastighetsbolag med sitt huvudsäte i Stockholm. Det ägs och drivs av grundarna, Martin Hosseini och Jounan Abboud. Vi Invest, som firar 30-årsjubileum i år, äger ytterligare fyra hotell i Stockholm: Hotel Bentleys Drottninggatan, Vanadis Hotel & Bad, Hotel Karlaplan och Hotel Gamla Stan, som genomgår en total ombyggnation och nyöppnar under hösten - samt Restaurang Rökeriet Fjäderholmarna.

Marriott International är en koncern inom hotell- och restaurangbranschen med närmare 150 000 anställda och en omsättning på 15 miljarder USD. Starwood Hotels and Resorts Worldwide är ett dotterbolag till Marriott International sedan 2016 och är nu världens största hotellkedja med en rad välkända hotellvarumärken i sin portfölj, bland andra Sheraton, Ritz-Carlton, Westin, The Luxury Collection, st. Regis med flera.Av: Annika Rådlund Källa och illustration: AC Hotels by Mariott